Bau Academy, shkolla e mesme e lartë profesionale me partneritet gjermano-kosovar, hap afatin e dytë të regjistrimit për vitin shkollor 2019/20, në drejtimet:

• Instalues elektrik
• Instalues i ngrohjes dhe klimatizimit
• Mjeshtër i ndërtimit – murator
• Metalpunues
• Servisuesit dhe instaluesit e TIK – IT

Regjistrohu në afatin e dytë, dhe përfito 10% zbritje

Bau Academy ka siguruar edhe kurs të gjuhës gjermane falas për të gjithë nxënësit e regjistruar.

Pra, të gjithë ju që synoni të keni një profesion të mirëfilltë dhe të ndiheni kompetentë për punë që kryeni, bashkohuni me në Bau Academy! Te ne do të gjeni atë që mundëson mirëqenien tuaj, kënaqësinë e krenarinë.

Një karrierë e suksesshme, pa dyshim, është e lidhur ngushtë me zgjedhjen e duhur të profesionit. Dhe këtë ti mund ta arrish në shkollën profesionale Bau Academy.

artikull i sponsorizuar