Artan Grubi nga radhët e BDI-së në ‘Facebook’ u shpreh se “BDI është parti transparente dhe të gjitha proceset i zhvillon me përfshirje dhe njoftim edhe të qytetarëve”.

“Për momentin, asnjë nga lajmet e shumta mediatike nuk janë të konfirmuara nga ana e jonë dhe gjithësesi se kur do të kemi diçka konkrete, do të ju njoftojmë”, shkruan Grubi.

Ai thotë se kontaktet paszgjedhore me LSDM dhe partitë tjera janë kolegjiale, miqësore, fillestare dhe gjithsesi, siç shkruan Grubi, në të mirën e vendit dhe të qytetarëve.

“Bisedime për detaje siç janë prezantuar nuk janë zhvilluar e as dakorduar me asnjë nga palët”, shkruan Grubi./Telegrafi/