Shoferët e kapur duke vozitur nën ndikimin e alkoolit kanë justifikime të mëdha dhe imagjinare, por kjo zonjë i ka tejkaluar të gjitha.

Ju kurrë nuk duhet të vozisni nëse jeni nën ndikimin e alkoolit, është përsëritur një milion herë sa i keq është një vendim i tillë, transmeton Telegrafi.

Sidomos në ditët e sotme kur ka kaq shumë shërbime për t’u kthyer në shtëpi të sigurt, duke filluar me taksi dhe transportues të tjerë, te kompanitë që do të marrin makinën tuaj përpara shtëpisë tuaj.

Pra, nuk ka asnjë justifikim, por disa njerëz janë ende nën ndikimin e alkoolit të ulur në një makinë dhe duke vozitur.

Në rastet më të këqija, ka një rezultat fatal, dhe në Kanada kishte një skenë të pakëndshme me vozitje në gjendje të dehur, sepse një person grua pësoi një aksident dhe përfundoi në një kanal.

Kur policia arriti në vend, zonja fajësoi qenin e saj për gjithçka. Qeni nuk e shpërqendroi atë, ajo po ngiste makinën! Po, gruaja tha se qeni ishte ai që “hodhi” makinën në kanal.

Pas kësaj përgjigje, ajo refuzoi testin e alkoolit dhe pas disa kontrolleve, licenca u hoq për 90 ditë, ndërsa qeni mbeti i pandëshkuar. /Telegrafi/