LAJMI I FUNDIT:

Gorenje Department Store së shpejti edhe në Crep – Kamenicë

Gorenje Department Store së shpejti edhe në Crep – Kamenicë

Gorenje Department Store ska të ndalur, çdo ditë e më afër jush! Shumë shpejt edhe në Crep – Kamenicë!

Me datën 20 Maj, hapet dyqani i 14-të me hapësirë 800 m2 në Crep tek udhëkryqi për Kamenicë. Dyqani është dizajnuar me standarde evropiane ku ofron ambient të këndshëm, shërbim, cilësi dhe kualitet të lartë të produkteve.

Siç e dimë, Gorenje Department Store ofron gamë të gjerë të produkteve shtëpiake nga brendet si:

– GORENJE – teknikë e bardhë,
– HISENESE – TV,
– XIAOMI – elektronikë ,
– Prity Kamina, Poland Mobilje – mobileri,
– Medio Basso – produkte shtëpiake,
– FreeOn – produkte për fëmijë,
– Pilot Bike – biçikleta,
– Force – aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera.

Gjithashtu vlen të theksohet se Gorenje Department Store shumë shpejt do të zgjeroj aktivitetet edhe në 3 qytete tjera si: Sllatinë, Podujevë dhe Klinë.

Duke mos harruar që Gorenje Departmnet Store është duke kërkuar dyqane në të gjitha qytetet e Kosovës.

Na vizitoni më 20 maj për të përfituar nga SUPER ZBRITJET në artikuj të caktuar!

Vendi: Crep – Kamenicë
Ora: 11:00
Adresa: Crep – tek udhëkryqi për Kamenicë

Artikull i sponzorizuar