Telefoni më i ri Pixel, mund të jetë shumë afër prezantimit.

Disa javë para konferencës së përvitshme I/O, Google ka vënë një shënim të pa pritshëm, ku shkruante “diçka e re do të vije më shtatë maj nga Pixel”, transmeton Telegrafi.

Shënimi është përcjelle me një pjesë të shkurtër të filmit “Avengers: Endgame” ku shfaqen disa skena, krahas të cilave personazhet kryejnë veprime të ndryshme me telefona.

Megjithëse në këtë pjesë, nuk tregohet asgjë lidhur me telefonat e ri, ekepsertët e teknologjisë, pretendojnë se mund të prezantohen Pixel 3a dhe Pixel 3a XL.

Këta dy telefona janë përfolur gjatë, ndërsa besohet se Google më në fund do t’i prezantojë. /Telegrafi/