0Shares

Google ka konfirmuar se Allo për ueb / desktop do të lansohet së shpejti. Konfirmimi erdhi në formën e një cicërime nga Amit Fulay, i cili është Shefi i Produktit (Allo dhe Duo) në Google. Në mënyrë të veçantë, ai tha se aplikacioni do të vihet në dispozicion në javët e ardhshme.

Në shkurt të këtij viti, Nick Fox i Google-it shfaqi një pamje të versionit të aplikacionit për ueb, duke thënë se është në fazën e hershme të zhvillimit. Megjithatë, ai nuk siguroi ndonjë kornizë specifike lansimi. Por tani është e arsyeshme të supozojmë se aplikacioni do të zbulohet së shpejti.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)