Që kur Google bleu Nest në vitin 2014, të dyja kompanitë kanë vazhduar të funksionojnë si entitete të ndara, me ç’rast secila kompani nxjerr linjat e tyre të produkteve.

Megjithatë, duket se mund të ndryshojë, sepse në një rrjedhje në faqen e internetit të kompanisë, Google mund të ketë zbuluar aksidentalisht një produkt të ardhshëm të quajtur Nest Hub Max.

Në bazë të emrit, Nest Hub Max duket sikur lidhet me Google Home Hub, e cila për shkak të rastësisë gjithashtu u zbulua nga vetë Google përpara lansimit zyrtar.

Sipas faqes së internetit të Google, ata kanë përshkruar Nest Hub Max si një ekran i zgjuar që vjen me një kamerë Nest Cam të integruar në altoparlantë.

Kjo do të thotë se përveç të qenit në gjendje të bëni video thirrje duke përdorur pajisjen, mund të dyfishohet si një kamerë sigurie ku Google thotë se do të jetë në gjendje të zbulojë lëvizjen dhe tingullin dhe të lajmërojë përdoruesin.

Faqja e internetit për produktin e ardhshëm gjithashtu thotë se ekrani i zgjuar do të vijë me një panel 10 inç HD dhe një sërë altoparlantësh stereo, por përveç kësaj, nuk dihet shumë për pajisjen.

Nuk përmendet se sa mund të kushtojë ose kur mund të lansohet, por siç nënkupton emri i pajisjes, tingëllon si shkrirja e Nest Cam, Home Hub dhe Google Home Max në një produkt, që mund të jetë interesante dhe potencialisht shtrenjtë. /Telegrafi/