LAJMI I FUNDIT:

GoBeyond, fitues të ClimateLaunchpad Kosovo 2021, do ta përfaqësojnë Kosovën në Finalen Botërore

GoBeyond, fitues të ClimateLaunchpad Kosovo 2021, do ta përfaqësojnë Kosovën në Finalen Botërore

GoBeyond është themeluar nga një çift Gjerman, i cili u transferua në Kosovë, duke jetuar dhe punuar këtu, ku ata po ndërtojnë një qendër kërkimore për prodhimin e qëndrueshëm të proteinave të insekteve me cilësi të lartë në Kosovë. Përveç tyre, ekipi përbëhet nga të rinj entuziast nga Kosova.

Ekipi fitues nga Kosova, rrugëtimin do ta vazhdojë me 27-29 tetor, ku do të garojnë me ekipe tjerq nga mbarë bota.

Finalja Regjionale këtë vit u organizua në formatin online nga Climatelaunchpad Ukrainë dhe Greencubator, të cilet i falenderojmë për organizimin e suksesshëm.

Rrjeti BONEVET i është mirënjohës ClimateLaunchpad, e gjithashtu të gjithë partnerëve, trajnerëve dhe përkrahësve, me falenderim të veçantë për donatorët – Reconomy / – Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete– / Embassy of Sweden in Pristina/ Helvetas / Help Kosovo, Kosovo Foundation for Open Society (KFOS) dhe Fondacioni “Unë e du Kosovën”.

Artikull i sponzorizuar