Dje policia gjobiti 274 shoferë në Shkup, 14 prej të cilëve ishin të dehur.

Sipas Ministrisë së Brendshme në Shkup janë shqiptuar 274 masa, përfshirë 111 gjoba për tejkalim të shpejtësisë, 25 për pa patentë shoferi dhe 14 shoferë për shkak se kanë qenë nën ndikimin e alkoolit.

27 motoçiklistë u gjobitën gjithashtu.

Nëntë gjoba u vendosën për përdorimin e një telefoni celular, gjashtë për automjetet e paregjistruara, tetë për mos përdorimin e rripit të sigurimit, katër për mosdhënien përparësi për këmbësorët, katër për shofer fillestar, 21 gjoba për parkim të paligjshëm.

Nga MPB bëjnë thirrje që të respektohen rregullat në komunikacion./Telegrafi/