Varësisht se ku një person jeton, idealet për bukurinë e vërtetë varirojnë nga shteti në shtet.

Bukuria është ajo që konsiderohet e tillë në sytë e dikujt.

Mirëpo pavarësisht se për dikë disa pjesë të trupit mund të konsiderohen me defekte, janë shumë sharmante për dikë tjetër.

Portali Bright Side, ka bërë bashkë një koleksion fotografish interesante, duke ilustruar me shembuj se çka njerëzit në vende të ndryshme të botës e gjejnë atraktive tek të tjerët.

Dhëmbi i kthyer në Japoni

Shenjat e trupit në Afrikën Perëndimore dhe në Guinenë e Re

Fytyra në formë zemre në Korenë Jugore

Mbipesha në Mauritani

Reklama

Operacionet kirurgjike në fytyrë në Iran

Qafa e gjatë në Burma

Buza e zgjeruar tek populli Mursi

Vetullat e ngjitura në Tagjikistan

Reklama