Dje në SPB Shkup është denoncuar se gjatë punimeve në tokë në Kopshtin Zoologjik në SHkup është gjetur pajisje shpërthyes.

Sipas MPB-së, është njoftuar Njësia për Anti-terrorizëm, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ekspertit nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim është marrë mjeti shpërthyes për procedurë të mëtejshme./Telegrafi/