Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të kaluara ka shqiptuar gjithsej 1, 240 tiketa të trafikut.

Po ashtu sipas Policisë, në 24 orët e kaluara  kanë ndodhur 29 aksidente, prej tyre 12 aksidente me të lënduar dhe 17 vetëm me dëme materiale.

Në 24 orët e kaluara janë arrestuar 18 persona, 11 janë dërguar në mbajtje, si dhe katër të tjerë në vuajte të dënimit. /Telegrafi/