Që para disa muajsh, disenjatorët e famshëm të modës nëpërmjet revyve të tyre për prezantimin e koleksioneve të reja kanë zbuluar çka do të bartim në vitin 2019

Përfundimisht këta do të jenë gjashtë top-trendë! – transmeton Telegrafi.

1. Çiklistike

Në harmoni me popullaritetin e madh të modës të viteve tetëdhjetë të shekulli të kaluar, do t’i bartim edhe mini-fustanet të inspiruara nga ajo periudhë kohore dhe pjesë rrobash me supore të theksuara.

2. Të gjitha nuancat bezhë

Fendi, Burberry, Jil Sander, Christian Dior, Chanel, Stella McCartney, Tom Ford – nuk ka shtëpi mode e cila në pistën e vet nuk ka prezantuar kombinimin bezhë. Ky trend pjesërisht është i lidhur me kthesën ndaj modës së vetëdijshme ekologjike dhe shfrytëzimit të materialeve natyrale, të cilat me shumicë mund t’i gjejmë në tonet e ngjyrës së dheut dhe neutrale.

3. Me palë të drejta

Në vitin 2019 rrobat me palë të drejta jo vetëm që do të jenë fundet dhe fustanet, por do të jenë edhe xhaketat e këmishët, siç kemi pasur rastin t’i shohin në pistën e Valentinos dhe Guccit, mirëpo edhe pantallonat të cilat janë prezantuar në revytë e Burberry.

4. Xhinse të shpëlara

Sivjet do t’i bartim xhinset të cilat janë bërë të popullarizuara nga fundi i viteve tetëdhjetë, kur marka italiane Rifle rastësisht ka larë xhinset e veta me zbardhues.

5. Print gjarpri

Përgjithësisht do t’i bartim shumë dezenë, por edhe do t’i kombinojmë , ndërkaq print gjarpri do të ketë edhe në fustane, pantallona lëkure dhe në funde.

6. Thekat

“Westerni” klasik, detaj i këtij sezoni do të përvetësojë fytyrat metalik dhe me lara, në të gjitha rrobat e mundshme. Nëse mundemi të gjykojmë sipas asaj që është prezantuar nëpër pista, thekat do t’i bartim në këpuca me taka të larta, funde, fustane, çanta… /Telegrafi/