Nuk është e lehtë t’i njohësh shenjat se jeni në një lidhje ku dashuria është reciproke, por nëse ndiheni rehat ndërsa nuk bëni asgjë dhe ndiheni të sigurt me partnerin tuaj – kjo është ajo.

Ekzistojnë disa shenja universale të bazuara, nga të cilat mund ta kuptoni se është dashuri.

Nuk mendoni më për ish-in tuaj

Nëse kohët e fundit nuk keni menduar se si ish-i juaj ju la pa fjalë, nuk keni nevojë të kontrolloni profilin e tyre disa herë në ditë dhe të lidheni me të gjithë miqtë e rinj me të cilët ai/ajo është lidhur – gjërat janë mjaft të qarta. Kjo do të thotë se nuk jeni më të interesuar për të kaluarën, se jeni kthyer në krijimin e kujtimeve me një dashuri të re.

Gjithçka ju bën të mendoni te partneri

Kur jeni duke u përgatitur për të marrë një meny në një restorant, kështu që përkëdhelni veten sepse është menyja e preferuar e partnerit tuaj? Kishit veshur pantallona të zeza dhe menjëherë u kujtuat që i kishit veshur edhe në takimin tuaj të parë? Të gjitha këto janë shenja që tregojnë se jeni të dashuruar të pakthyeshëm.

Nuk ju intereson dashuria e vjetër

Ndodh që çdo herë që vazhdoni në jetë ish-i juaj e nuhat atë dhe dëshiron t’ju lidhë prapë me veten, por nëse këtë herë nuk jeni plotësisht të interesuar as për të folur për të – dashuria është në ajër.

(Foto: Freepik)

Nuk keni frikë se do t’ju lëndojë

Shumë herë njerëzit mendojnë që mendimi se mund të lëndohen në një lidhje, do të thotë se janë të kujdesshëm. Kjo mund të jetë e vërtetë, por nuk është dashuri. Askush që ju do nuk do të dojë që ju të ndiheni të pasigurt dhe të keni frikë se mos lëndoheni.

Ndihesh shkëlqyeshëm

Marrëdhëniet kërkojnë përpjekje dhe investime, por kur bie në dashuri me dikë, është një ‘punë’ me të cilën dëshironi të angazhoheni dhe në fakt nuk e ndjeni fare si një përpjekje dhe angazhim i madh, por e shijoni atë.

Nuk keni nevojë ta planifikoni kohën që të jeni mirë

Ju argëtoheni po aq sa të uleni në shtrat, duke mos bërë asgjë, ashtu siç do të argëtoheshit sikur mblidheni së bashku në një shpat të bukur në ski. Është thjesht një periudhë e mrekullueshme për ju. /Telegrafi/