Prezantuesja Victoria Valentine në BBC përjetoi një moment të sikeltshëm gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë, kurse pamjet e “garës” me kamerë i publikoi në Tëitter.

Një problem jozakonshme i ndodhi prezantueses së transmetuesit publik të Britanisë së Madhe, ku njëra nga kamerat robotike vendosi të “ndjek rrugën e vet”, transmeton Telegrafi.

Derisa në fillim prezantuesja ishte në fokus, kamera lëvizi në anën tjetër duke e detyruar prezantuesen të “vrapojë” pas kamerës për të qenë në kuadër.

Në fund kamera u fokusua në tavolinën e prezantuese, ku u detyrua Victoria të qëndrojë.

“Përshëndetje, po fillojmë me resortin e skive në Zvicër”, filloi të bisedojë prezantuesja, megjithatë për ta “nxënë” kamerën u detyrua të vrapojë paksa.

Reklama

“E dini çfarë, qëndroni me mua. Edhe kjo mund të ndodhë nganjëherë”, shtoi prezantuesja derisa vraponte pas kamerës dhe me një dozë humori tha se “është dëshmi që transmetohet drejtpërdrejtë”.

Reklama

Victoria e ka shpërndarë videon në Twitter, ku falënderoi regjinë që kanë bërë të pamundurën që të duket si pjesë e skenarit. /Telegrafi/