LAJMI I FUNDIT:

Gatuaj recetat e Bajramit me Vezë Reas, vezë të paketuara bio me vitamina dhe minerale të rëndësishme

Gatuaj recetat e Bajramit me Vezë Reas, vezë të paketuara bio me vitamina dhe minerale të rëndësishme

Veza është pothuajse pjesë e pandashme e recetave të festës së Bajramit, dhe ka rëndësi që veza që ju zgjidhni të jetë Veza Reas e cila është bio, e paketuar e ruajtur nga faktorët e jashtëm dhe që sjell vitaminat e mineralet më të mira për organizmin tuaj dhe të antarëve të familjes tuaj. 

Veza Reas rekomandohet për shkak të sasisë së lartë të:

– Vitaminave

– Mineraleve

– Rritjes natyrale të pulëve në kullosat më të mira shqiptare

– Siguria – veza Reas vjen e paketuar

Benefite të shumta shëndetësore të forcimit të imunitetit, rritjes së muskujve dhe ndihmon zhvillimin e trurit te fëmijët. 

Cila është veza më e shëndetshme në tregun tonë? 

REA’s është kompania e parë e cila në tregun e Kosovës tregton vezë të paketuara.

Kompania nga Shqipëria është e vetmja e certifikuar nga Bashkimi Evropian për standarde të cilësisë, çka flet shumë për vezët bio që REA’s i sjell në tregun e Kosovës.

Vezët REA’s kalojnë nëpër kontrolle rigoroze, të cilat realizohen nga ekipet që vijnë prej Bashkimit Evropian, që edhe kanë dhënë certifikimin BIO. Vezët vijnë çdo javë nga ferma REA-s në Shqipëri. 

Pse REA’s? 

Vezët Bio REA’s pa dyshim se janë të shkallës më të lartë në shije, cilësi, e çka është më e rëndësishmja – me standarde rigoroze të sigurisë!

Secila vezë e ka emrin REA-s dhe kodin e vet origjinal, që nuk mund të ngatërrohet me asnjë vezë tjetër.

Secili paketim, ka datën e vet të skadimit e cila shihet qartë nga konsumatori.

Veza REA-s është kryefjala për cilësi dhe siguri, andaj është e jashtëzakonisht e rekomanduar për përdorim nga shtatëzënat dhe fëmijët.