LAJMI I FUNDIT:

Gardëroba për të cilat shumë njerëz vetëm ëndërrojnë

Gardëroba për të cilat shumë njerëz vetëm ëndërrojnë
Reklama

Trendi modern në rregullimin e enterierëve, natyrisht për ata njerëz të cilëve ua lejon madhësia e metrave katrorë, janë hapësirat e veçanta të pajisura për vendosjen e rrobave dhe këpucëve

Paksa më modeste, por ende variante më se tërheqëse janë gardërobat ‘walk-in’, te të cilat për atë qëllim përshtatet vetëm një pjesë e hapësirës, më së shpeshti në dhomë të fjetjes ose në korridor.


Në mesin e tyre ekzistojnë një varg gardërobash të shkëlqyeshme, prej tyre, elementet e të cilave janë të punuara me ngjyra të errëta me qëllim që të theksohet ideja e luksit të pastër, deri te hapësirat më të ndritshme e më të gjalla ku takohen moda dhe dizajni dhe ku krijohet baza e përkryer për rrobat tuaja, transmeton Telegrafi.

Pa marrë parasysh se a janë këto gardëroba të këtij lloji të gjata e të ngushta, me elemente prej dyshemesë deri në tavan ose hapësira të mëdha me shumë lloje të elementeve për vendosje, të punuara nga materialet më të bukura, të gjitha këto lloje në mënyrë të tyre janë të veçantë dhe ofrojnë argument të shkëlqyeshëm pse janë bërë trend i pagabueshëm.

20171_coha01a_01_PH137953

contemporary-closet

ProEXR File Description =Attributes= cameraAperture (float): 36.000004 cameraFNumber (float): 5.629246 cameraFarClip (float): 1000000.000000 cameraFarRange (float): 1000000.000000 cameraFocalLength (float): 30.156677 cameraFov (float): 61.664505 cameraNearClip (float): 1000.000000 cameraNearRange (float): 0.000000 cameraProjection (int): 0 cameraTargetDistance (float): 5774.391113 cameraTransform (m44f) channels (chlist) compression (compression): Zip dataWindow (box2i): [0, 0, 2939, 2267] displayWindow (box2i): [0, 0, 2939, 2267] lineOrder (lineOrder): Increasing Y name (string): "" pixelAspectRatio (float): 1.000000 screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000] screenWindowWidth (float): 1.000000 type (string): "scanlineimage" =Channels= A (half) B (half) G (half) R (half) VRayDRBucket.B (half) VRayDRBucket.G (half) VRayDRBucket.R (half) VRayDiffuseFilter.B (half) VRayDiffuseFilter.G (half) VRayDiffuseFilter.R (half) VRayGlobalIllumination.B (half) VRayGlobalIllumination.G (half) VRayGlobalIllumination.R (half) VRayLightSelect_TPhotometricLight001.B (half) VRayLightSelect_TPhotometricLight001.G (half) VRayLightSelect_TPhotometricLight001.R (half) VRayLightSelect_VRayLight002.B (half) VRayLightSelect_VRayLight002.G (half) VRayLightSelect_VRayLight002.R (half) VRayLightSelect_VRayLight005.B (half) VRayLightSelect_VRayLight005.G (half) VRayLightSelect_VRayLight005.R (half) VRayLightSelect_VRayLight007.B (half) VRayLightSelect_VRayLight007.G (half) VRayLightSelect_VRayLight007.R (half) VRayLightSelect_VRayLight015.B (half) VRayLightSelect_VRayLight015.G (half) VRayLightSelect_VRayLight015.R (half) VRayLightSelect_VRayLight019.B (half) VRayLightSelect_VRayLight019.G (half) VRayLightSelect_VRayLight019.R (half) VRayLightSelect_VRayLight020.B (half) VRayLightSelect_VRayLight020.G (half) VRayLightSelect_VRayLight020.R (half) VRayLightSelect_VRayLight021.B (half) VRayLightSelect_VRayLight021.G (half) VRayLightSelect_VRayLight021.R (half) VRayLighting.B (half) VRayLighti

enchanting-bedroom-with-walk-in-wardrobe-design-idea-presented-with-transparent-wall-reflecting-snow-mountain-scenery-also-sliding-door-covering-clothes-wardrobe

image_2

Walk-In-Closet-Designs-For-A-Master-Bedroom-For-goodly-Master-Bedroom-Closet-Design-Home-Design-Ideas-Luxury

Walk-In-Closet-Designs-For-A-Master-Bedroom-Inspiring-good-Walk-In-Closet-Designs-For-A-Master-Custom

/Telegrafi/