A dëshironi që fëmijët tuaj të edukohen rreth robotikës dhe në të njejtën kohe të udhëtojnë botën?

Reklama

Përmes KOSOVA MAKERS LEAGUE, gara më e madhe e robotikës në Kosovë, fëmijët tuaj mund të edukohen rreth robotikës dhe programimit.

Gjithashtu do të kenë mundësinë të marrin pjesë në garën regjionale të robotikës në Zagreb, dhe në garën botërore të robotikës në Shangaj.

Liga ka gjithsej 5 raunde, dhe të gjitha shkollat/qendrat që marrin pjesë në të paktën 4 raunde, do të fitojnë robotët mBot në pronësi të plotë.

Ekipet triumfuese gjitashtu do të fitojnë trajnime falas në qendrat e BONEVET Prishtina dhe BONEVET Gjakova.

Reklama

Ndiqni videon më poshtë për më shumë informata.