Nëse doni të dini se si të fitoni mbi një njeri që ju pëlqen, ka një gjë që duhet të mos e bëni – ta ndiqni. Për fat të keq, gabimet më të zakonshme që gratë bëjnë në fazat e hershme të takimit vijnë në një gjë – duke e ndjekur. Kur ndiqni një burrë, jo vetëm që ai do ta shtyjë atë pa e ditur, por në fund nuk i jepni një shans për të treguar se si ndihet me të vërtetë për ju.

Ne e dimë se sa zhgënjyese është të ulesh dhe të shikosh një burrë që largohet. Sigurisht, të gjithë duam që një mashkull të dijë se jemi tërhequr dhe interesuar – transmeton KP.

Duam ta bëjmë më të lehtë për të që të na thërrasë përsëri. Duam të dukemi entuziastë dhe të relaksuar. E dimë që nuk duhet të vrapojmë pas tij, dhe megjithatë, ne ende e bëjmë atë në mënyra që as nuk jemi të vetëdijshëm.

Jemi mësuar të mendojmë se nëse sillemi “rastësisht”, një burrë nuk do ta vërejë që ne po e përcjellim. Por, e vërteta është, ne po e bëjmë atë.

Dhe kur bëjmë gjëra të tilla krijojmë një kundër-efekt. Mënyra më e mirë është të ndiheni të relaksuar dhe të argëtoheni duke e njohur atë person. Edhe më mirë nëse afroheni me kalimin e kohës dhe vendoset një lidhje e vërtetë. Sidoqoftë, kjo nuk do të ndodhë kurrë menjëherë.

Mund të ketë një tërheqje fillestare ose interes fillestar, por do të bëhet më i fortë vetëm nëse lidheni më thellë me kalimin e kohës.

(Foto: Depositphotos)


Më poshtë janë 10 gabimet më të zakonshme në fazat e hershme të një marrëdhënie që femrat kryesisht bëjnë:

Telefononi para se ai t’ju telefonojë

Filloni kontaktin

Bëni sugjerime ose plane

Pyete atë se si ndihet për marrëdhënien tuaj

Të mendosh se mund ta ndryshosh

Ju kërkoni përsosmërinë

Ju hidheni në shtrat shumë shpejt

Ju ulni pritjet tuaja

Ju ishit shumë egoiste në marrëdhënie

Po përpiqesh të gjesh të duhurin


Nëse doni të dini se si ta bëni atë t’ju dëshirojë, ndaloni ta ndiqni. Në vend të kësaj, kuptoni se çfarë duan dhe kërkojnë burrat në marrëdhënie, dhe pastaj punoni me veten tuaj.