LAJMI I FUNDIT:

Ftesë për aplikim/ofertim – “Infrastruktura Nëntokësore në projektin në Gjilan”

Ftesë për aplikim/ofertim – “Infrastruktura Nëntokësore në projektin në Gjilan”

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për punimet në “Infrastrukturen Nëntokësore në projektin në Gjilan”.

Dokumentacioni me kushtet e përgjithshme për aplikim/ofertim mund ta kërkoni me email në procurement@ipko.com deri me 19.09.2023.

IPKO Telecommunications                                                                                    

Ulpianë, Rr. Zija Shemsiu nr.34

10000 Prishtinë.

Në trend Ekonomi

Më shumë

"Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs
Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Ekonomi
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Kosova bëhet me qendrën e parë në Ballkan për ekselencë dhe zhvillim të kompetencave të së ardhmes

Kosova bëhet me qendrën e parë në Ballkan për ekselencë dhe zhvillim të kompetencave të së ardhmes

UBT
Kalo në kategori