LAJMI I FUNDIT:

Freski maksimale, shpenzime minimale

Freski maksimale, shpenzime minimale

Në ditët e nxehta të verës, është jetike të kemi një zgjidhje të besueshme dhe efektive për të mbajtur shtëpinë e freskët.

Kur bëhet fjalë për klimatizim me kosto të ulët, Midea dallon si një markë kryesore nd%rkombëtare e njohur për cilësinë dhe teknologjinë e saj inovative.

Midea si emër i njohur në botën e sistemeve të ftohjes dhe ngrohjes, ka mbi 50 vjet përvojë. Midea është bërë një furnizues i besueshëm i produkteve cilësore në mbarë botën. Efikasiteti është një nga shtyllat kryesore të Midea në dizajnimin e sistemeve të tyre HVAC. Klimatizuesit Midea janë të pajisura me teknologjit më të avancuara, si teknologjia quattro inverter, e cila optimizon konsumimin e energjisë dhe redukton kostot e energjisë elektrike deri në 70%.

Përveç kësaj, sistemet e klimatizimit të Midea janë të krijuara për të përmbushur nevojat tuaja për ngrohje edhe gjatë dimrit.

Qoftë për të freskuar gjatë verës ose për të ngrohur gjatë dimrit, Midea ofron zgjidhje për të gjitha stinët, duke garantuar një ambient të rehatshëm në shtëpinë apo zyrën tuaj.

Kondicionerë të përshtatshëm për çdo stinë dhe ambient mund t’i gjeni në showroom-in e ACN-së, ku cilësia, siguria dhe jetëgjatësia janë prioritet.

Midea është e përkushtuar për të prodhuar sisteme HVAC që janë të qëndrueshme dhe afatgjata, me kontrolle rigoroze të cilësisë dhe në përputhje me standardet ndërkombëtare, ku klimat Midea kanë certifikatat Eurovent dhe CE.

Jetëgjatësia e njësive të tyre të ajrit të kondicionuar rritet më tej me mirëmbajtjen dhe kujdesin e rregullt, duke siguruar performancë dhe besueshmëri optimale për vite me radhë.

Përballoni të nxehtin me teknologjinë më të fundit të klimave Midea dhe përjetoni komoditetin maksimal që ofrojnë sistemet e tyre HVAC. Zgjidhni Midea dhe shijoni verërat me freski dhe dimrat me ngrohtësi, për shumë vite në vijim!

Freski maksimale me shpenzime minimale, me kualitet te garantuar!

Për më shumë informacione kontaktoni:

Ju ftojmë të vizitoni showromin kryesor të MIDEA që gjindet në Zonën Industriale, Fushë Kosovë apo në pikat e shitjes të autorizuara nga Midea, në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju gjithashtu mund të kontaktoni ekipin tonë të shitjeve për më shumë informacion dhe këshilla.

Kujtoni se kondicionerët MIDEA janë të ndërtuar për të ofruar rehati si në verë për ftohje, ashtu edhe në dimër për ngrohje.

Facebook: Midea Kosova

Web: acn-ks.com

Tel: 044 344 434

Email: info@acn-ks.com