Vaksinimi nuk po shkon ashtu siç e kanë menduar të gjithë.

Shumë persona po hezitojnë të marrin vaksinën për shkak të disa lajmeve të ndryshme, e kryesisht lajme të pavërteta, dhe kjo ka bërë që shumë shtete të fillojnë me një fushatë që njerëzit të marrin vaksinat ku Covid-19.

Dhe në mesin e shteteve që po bëjnë fushatë është edhe Franca.

Francezët nxorën një reklamë për fushatën e tyre të vaksinimit, e cila kënaqi botën.

Në reklamën, ata treguan se si mund të ishte bota përsëri, nëse të gjithë vaksinohemi.

Deri më tani Franca ka vaksinuar mbi 40 milionë njerëz. /Telegrafi/