Shumica e femrave ëndërrojnë që një ditë ta kenë një vajzë të vogël.

Ato ëndërrojnë që në të ardhmen do t’ia rregullojnë flokët vajzës së tyre, do t’i blejnë fustane, do të gatuajnë bashkë dhe normalisht do të bëjnë foto bashkë, transmeton Telegrafi.

Më poshtë jua sjellim disa fotografi të atyre nënave, ëndrrat e të cilave janë bërë realitet.

Fotografitë janë mjaft interesante dhe e tregojnë se çfarë lidhje e fuqishme emocionale është ajo e nënës me vajzën e saj.