A keni menduar ndonjëherë si dukej bota rreth 100 vjet më parë?

Këtu janë disa fotografi nga viti 1919 për të parë se si ishte jeta atëherë.

Sharrëxhinjtë duke punuar në një lumë në New Brunswick, Kanada

Oficerët dhe rojet e doganave në Juarez, Meksikë

Konferenca e Paqes në Ministrinë e Punëve të Jashtme në Paris, Francë

Infermieret dhe mjekët e Kryqit të Kuq Amerikan, në rrugën e tyre drejt Omsk, kanë bërë fotografi në një tempull në Nikko, Japoni, më 11 shtator

Një përkujtimore për Korpusin Mjekësor të Ushtrisë Mbretërore të bërë me rërë dhe gurë nga zyrtarët e paautorizuar dhe burrat e trupave në Tsingtau (tani Qingdao), Kinë

Festë me çaj për fëmijët në një rrugë në Londër, Angli, për të festuar Traktatin e Versajës në fund të Luftës së Dytë Botërore

Njerëzit festojnë Vitin e Ri në Australi

Minatorët shprehin gëzim kur Edward, Princi i Uellsit, shkon që t’i vizitojë;

Vjelja e rrushit në Burgundy të Francës. /tch/