LAJMI I FUNDIT:

Fituesja më e re e 500€ nga loja Dukë!

Fituesja më e re e 500€ nga loja Dukë!

Gresa Kryeziu është fituesja e kësaj jave në lojën Dukë nga Radio Dukagjini! Gresa u bë fituese e 500€ në javën e Yll Limanit, duke dërguar mesazh me tekstin “Dukë” në 55112 sa herë dëgjonte në radio këngët e tij!

Fituesi i kësaj jave mund të jesh ti! Informatat janë këto:

– Loja zgjat çdo ditë, nga e hëna në të premte, 8:00 – 16:00

– Sa herë të dëgjoni artistin e javës, dërgoni SMS në 55112 me tekstin “Dukë”

– Artisti i javës ndryshon çdo javë

– Fituesi zgjedhet çdo javë në mënyrë të rëndomtë

Prandaj, kyçuni në radio në frekuencat 99.7, 94.5, 92.7, 105.1, 104.7, 105.0, 93.2 ose online në https://www.dukagjini.com/radio/ dhe përmes aplikacionit të Radio Dukagjini. Çmimi i madh po ju pret…

Loja Dukë realizohet me mbështetjen e librarisë Dukagjini.

Artikull i sponzorizuar