Kurrë nuk ka qenë më lehtë që të filloni jetë të re dhe kjo realizohet fillimisht me një vend të ri për të jetuar.

Vendi se ku do të kaloni jetën tuaj është një zgjedhje afatgjate, për të cilën nuk mund të gaboheni.

Linda Premium Residence ofron një mundësi që vjen një herë në jetë – që të krijoni një vend modern banimi që i përmbush të gjitha kushtet dhe është e realizuar sipas standardeve botërore.

Disa prej kushteve me të cilat është ndërtuar Linda Premium Residence:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Banesën me terracë në Linda Premium Residence mund ta gjeni vetëm në këtë kompleks që po ndërtohet nga Al Trade Center.

Që të filloni jetë të re e keni të lehtë – mund të bëheni me banesë falë mundësisë ideale të financimit nga NLB Banka.
– Me këste mujore deri 20 vite
– Normë preferenciale të interesit
– Hipotekë vetëm banesa e financuar nga banka

Për të blerë banesë në kompleksin Linda Premium Resience, dhe për të mësuar më shumë rreth mundësisë së financimit, kontaktoni në:
0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127,+383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

artikull i sponsorizuar