Fluidi ju uron të gjithë besimtarëve festën e Fitër Bajramit, duke i’u dëshiruar paqe, mirësi dhe shumë dashuri në familjet tuaja.

E ku ka më mirë që këtë festë të pregadisim ushqimet e preferuara, bakllavat dhe ëmbëlsirat me vajin vendor Floil, ndërsa për freksi të kujdesen pijet e brendeve tona të njohura: Jaffa Chamion, RedRain dhe Rc Cola.

Një festë e kompletuar me brendet e Fluidit.

Arikull i sponsorisuar