Një grua e lindur në këtë shenjë e gjen suksesin e saj më të madh në shtëpi dhe familje: prindërit, fëmijët dhe miqtë inkurajojnë ngrohtësinë e tyre, gjykimin e tyre të saktë për gjërat, sensin e përbashkët dhe maturinë.

Reklama

Kjo shenjë karakterizohet veçanërisht nga mikpritja e madhe, aftësia për të organizuar shtëpinë tuaj në mënyrë perfekte, pavarësisht nëse është një burrë apo një grua.

Demi janë pothuajse gjithmonë kuzhinierë të shkëlqyer, gustatorë të mëdhenj dhe njohës të shkëlqyer të verës, transmeton KP.

Ndryshe nga sa mund të mendohet nga karakteristikat e tij, Demi është shumë i ndjeshëm ndaj shfaqjes së ndjenjave dhe dashurisë. Për këtë arsye i pëlqen të marrë pjesë në festa dhe ahengje, ndaj edhe shihet shpesh në shoqëri.

Reklama
Reklama

Megjithatë, nevoja e tij për ndjenjën dhe ngrohtësinë e vërtetë si dhe mirëkuptimin e bën atë të kapet fort pas një numri të vogël miqsh që janë besnikë ndaj tij dhe këto marrëdhënie janë aq të rëndësishme për të saqë shpesh zgjasin një jetë.

Është Demi (midis 21 prillit dhe 20 majit).