Fëmija flet çdo ditë me macen e familjes dhe është gjëja më e ëmbël që do të shihni sot.

Një fëmijë kënaqet teksa e fillon ditën duke folur me macen dhe është gjëja më e ëmbël që do të shihni sot.

“Çdo ditë vajza ime dhe kotelja Tabby kanë mini-biseda. Nuk e kam idenë se për çfarë po flasin, por është gjithmonë qesharake. Shpresoj që t’ju pëlqejë njësoj si unë”, shkroi në YouTube me një regjistrim nëna e foshnjës Lenny.

Regjistrimi është shikuar mbi 10 milionë herë deri më tani. /Telegrafi/