0Shares

Federata e alpinistëve të Maqedonisë ka formuar një komision që do të merret me hetimin e incidentit të ndodhur në rrethinë të Vodenit, në malin Nixhe.

Komisioni do të përbëhet nga alpinistë, udhërëfyes profesional dhe ekspertë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Pritet që të analizohen të gjitha të dhënat e rëndësishme të institucioneve përgjegjëse të Maqedonisë dhe Greqisë. Do të analizohene dhe të dhënat e organizatorëve të ekspeditës.

Për rastin në fjalë janë deklaruar edhe familjarët e të vdekurve. Ata do të kërkojnë verifikim të lëshimeve dhe do të përndjekje penale./Telegrafi/

Konfirmohet vdekja e alpinistëve të Maqedonisë në malin Kajmakçalan Konfirmohet vdekja e alpinistëve të Maqedonisë në malin Kajmakçalan

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)