Familjarët e personave të prekur nga kanceri të cilëve u është anuluar trajtimi apo ndërhyrjet kirurgjikale, kanë kritikuar ashpër punonjësit shëndetësor në Britani të Madhe për shkak të postimit të videove ku shihen punonjësit shëndetësorë duke vallëzuar nëpër spitale.

Një grup i infermiereve nga Londra, Buckinghamshire, Leeds dhe Wolverhampton, kanë krijuar video të ndryshme duke përdorur aplikacionin TikTok, transmeton Telegrafi.

Këto video janë realizuar nga reparte të ndryshme të spitaleve të Britanisë, me qëllim që të ngritët morali i punonjësve dhe qytetarëve në kohën kur përqindja e vdekjeve nga COVID-19 po rritet.

E derisa një grup po i akuzonte për realizimin e këtyre videove, kishte edhe prej atyre që besonin se stafi po e largonin stresin e akumuluar gjatë punës. /Telegrafi/