Familja e Harun Brahimit, i cili vuante nga një sëmundje e rrallë gjenetike e quajtur ‘Hipotoni’, që ndryshe njihet edhe si fëmijët me SMA, kanë njoftuar se kanë kërkuar azil në vendet ku shërimi i djalit të tyre mbulohet nga shteti.

Babai i Harunit, Rrustem Brahimi, përmes një shkrimi të bërë në llogarinë e tij në Facebook, ka falënderuar të gjithë qytetarët për kontributin e dhënë për shërimin e djalit të tyre, teksa ka shtuar se shumat që kërkojnë spitalet turke për shërimin e djalit të tyre janë të mëdha dhe se është e pamundur të mblidhen në një kohë të shkurtë.

Rrustem Berisha, ka thënë se parat që janë mbledhur për djalin e tyre do të dhurohen për shërimin e një fëmije tjetër./Telegrafi/