Në qytetin e bukur të Prizrenit po vazhdojnë ndërtimet e kompleksit afaristo-banesor “Eurocenter”, kompleks i cili ofron rehatinë dhe sigurinë për familjen tuaj. E ndërtuar në zemrën e Prizrenit, Eurocenter tashmë ka filluar shitjen e banesave me sipërfaqe nga 53m2 deri 154m2 të cilat posedojnë ngrohje qendrore, ashensor dhe parking.

Eurocenter po vjen me plot surpriza këtë fundvitit, ku po ofron zbritje dhe shpërblime nga data 17 dhjetor deri me datën 26 janar.

Për çdo blerje të banesave të cilat veç se janë të përfunduara me para të gatshme ju do përfitoni 20% zbritje nga vlera totale si dhe për çdo blerje mbi 100m2 ju përfitoni parking falas në etazhën nëntokësore -3.

Në çdo blerje të banesave të cilat janë në ndërtim e sipër përfitoni 10% zbritje për blerjet me para të gatshme, dhe për çdo blerje mbi 100m2 ju përfitoni parking falas në etazhën nëntokësore -3.

Eurocenter dhe Raiffeisen Leasing mundësojnë formën ideale të financimit, ku ju mund të blini banesën e ëndrrave me anë të kredisë pa hipotekë dhe pa garantues.

Gjithashtu edhe investitori Vito Gastro AG nga Zvicra me pronar Isni Jemini, ju siguron blerje dhe mundësi me bankat në Zvicër.

Eurocenter – Prizren

Bëhu pjesë e jona!

Adresa: Rruga Adnan Krasniqi 149 Prizren
Kontakt: info@eurocenter-pz.com, www.eurocenter-pz.com
+38129231688
+38349551551

Artikull i Sponsoruar