Është një prej kryqëzimeve me më tepër aksidente në Britani. Aksidentet të cilat janë të filmuara nga kamerat e sigurisë dhe janë një provë e pakujdesisë së drejtuesve të automjeteve, por edhe të këmbësorëve.

Në videon e postuar më poshtë janë aksidentet e filmuar në më pak se 24 orë në një prej kryqëzimeve  në Clacton të Britanisë, raporton Daily Mail, transmeton tch.

Autoritetet shprehen se në këtë kryqëzim janë bërë disa ndërhyrje, por aksidentet shkaktohen për shkak të papërgjegjshmërisë së drejtuesve të makinave, apo edhe këmbësorëve.