LAJMI I FUNDIT:

Është hapur rrjeti i marketeve të njohura Kipper në Kosovë


Sot janë hapur pikat e rrjetit të marketeve të njohura Kipper në Kosovë. Pikat e hapjes u bënë në:

-Ferizaj, në rr. Atrit Bytyqi

-Greme, në rr. Enver Topalli

-Lipjan, në rr.Hajredin Bajrami

-Shtime, në rr. Komandant Kumanova

Kipper si market i njohur në Maqedoninë e Veriut ka mbi 100 markete në shtetet fqinje po synon që misionin e tij ta implementojë edhe në Kosovë.

Gjithçka në sinkron me xhepin dhe shportën familjare mund të gjeni në Kipper, duke filluar nga artikujt ushqimor deri tek ata higjienik, andaj mos hezitoni por nxitoni dhe përfitoni.

Kipper për një kohë të gjatë ka parime të qarta duke vënë në radhë të parë interesin e konsumatorit.

Kurse çdo ditë, vetëm në Kipper!

Artikull i sponzorizuar