Ajo është mbështetja e saj më e madhe në jetë

Edhe pse Melania zgjodhi të merrej me punë publike dhe dihet pothuajse gjithçka për jetën e saj, pakkush e di se si duket motra e saj, Ines Knauss.

Ajo gjithmonë ka mbajtur një profil që nuk merr vëmendje. Fotot e saj janë shumë të rralla. Ines qëndron gjithmonë prapa dritave të kamerave ndërkohë që e motra ka rrëmbyer gjithnjë vëmendjen e të gjithëve.

Melania dhe Ines ishin të pandara gjatë fëmijërisë dhe dashurinë për modën e trashëguan nga nëna e tyre, e cila punonte në një fabrikë veshjesh për fëmijë, transmeton Telegrafi.

Reklama

Ato kurrë nuk blinin rroba në dyqane. Të gjitha rrobat i krijonin dhe i qepnin vetë. Ines është dy vjet më e madhe se Melania dhe, siç ka thënë dikur ish-zonja e parë, ajo është mbështetja e saj më e madhe.

Reklama

Ato të dyja u shpërngulën fillimisht nga një qytet i vogël i Sevnicës në Lubjanë, ku ndoqën shkollën e mesme dhe ëndërruan të punonin në industrinë e modës.

Të shtyra nga ideja për t’u bërë emra të mëdhenj në botën e modës, ato u zhvendosën në Milano, ku Melania bie në sy të agjentëve të modës.

Asaj iu ofrua menjëherë të punonte si modele. Megjithatë, Ines nuk ishte aq me fat. Edhe pse kishte një dëshirë të madhe të bëhej stiliste, ajo i mbeti vetëm një ëndërr e parealizuar.

Reklama

“Ajo donte shumë të merrej me modë, por nuk dinte të depërtonte. Ajo nuk ishte si vajzat e tjera atje, që silleshin si mbretëresha. Ishte e sjellshme dhe shumë e këndshme”, tha fotografi parisian El d’Baseville që pati mundësi për ta takuar.

Reklama

Megjithatë, Ines vazhdoi ta ndiqte motrën e saj, kështu që u transferua me të në Nju Jork, ku jeton edhe sot, në një apartament luksoz në Park Avenue dhe merret me art.

Ines ka qenë shumë aktive në përdorimin e rrjeteve sociale deri në vitin 2016. Megjithatë, prejse Melania u bë Zonja e Parë, ajo nuk ishte më aktive.

Reklama

Megjithatë, shikimi i fotove të vjetra tregon qartë se si motrat përngjajnë. Ashtu si Melania, Ines është një grua e bukur dhe e bukur. /Telegrafi/