Gjykata e Lartë, pas kërkesave të mbrojtjes për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike (PSP), “TNT”, për ndryshimin e u.d. kryetarit të Gjykatës së Apelit, Lidija Dimçevska dhe zëvendësin e tij, më datën 16 të këtij muaji kanë sjell vendim për të refuzuar si të pa bazë kërkesën në fjalë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Vendimi nëpërmjet Gjykatës Penale në Shkup është dërguar deri tek Gjykata Themelore Shkupi 1.

Siç theksojnë nga Gjykata, në kuadër të këtij vendimi, ndërsa duke vepruar sipas kërkesës së lëndës “TNT” për ndryshimin e kryetarit të Gjykatës Themelore Shkupi 1, Ivan Xholev dhe zëvendësit të tij, Gjykata Penale e Shkupit më 20 prill të vitit 2018 ka marrë vendim me të cilën kërkesa e mbrojtjes refuzohet si e pa lejuar. Vendimi është e dorëzuar deri tek Gjykata Themelore Shkupi 1. /Telegrafi/