Emisioni “Suksesi është qëllimi yt” sjell persona të suksesshëm jo vetëm nga Kosova, rajoni e Evropa, por sjell përvojat dhe suksesin e njerëzve edhe përtej oqeanit.

Kësaj radhe, vjen Diana Beqari Pushi, nga Toronto e Kanadasë për të ndarë përvojën e saj të suksesit të karrierës së saj.

Në këtë emision keni mundësinë të ndiqni:

– Rrugëtimi i saj Shqipëri dhe Kanada
– Shprehitë e praktikuara në të qenurit grua e suksesshme
– Rëndësia e përmirësimit të vetvetes
– Sfidat me të cilat është përballë
– Zgjedhjet të cilat është dashur t’i bënte
– Gabimet që i bëri dhe mësimet që i nxori nga to
– Motoja e saj
– Vendimet më të vështira gjatë gjithë karrierës së saj dhe gjatë gjithë jetës
– Si duhet ta jetojmë jetën
– Çfarë është NLP-ja?
– Rëndësia e gjuhës dhe e komunikimit
– Zhvillimi dhe forcimi i talentit
– Ndikimi që dëshiron të lë në botë, etj.