Nëse ka një gjë që Emilia Clarke di të bëjë përveç aktrimit mahnitës, ajo qëndron fort në këmbë për veten dhe të tjerët.

Dhe cili është veprimi i fundit i saj më i mirë i mundshëm? Reagimi ndaj disa këshillave që i ishin dhënë nga personi që kujdesej për fytyrën e saj.

Në një intervistë për revistën ELLE, Emilia u pyet “Cila është këshilla më e keqe për kujdesin e lëkurës që keni marrë ndonjëherë?”. Përgjigja e saj? “Unë një herë kisha një person që kujdesej për fytyrën time që më tha se më duhej mbushës fytyre, atë kohë isha 28 vjeçe”.

View this post on Instagram

A post shared by @emilia_clarke


Gjithsesi, jini të sigurt, Emilia e trajtoi situatën më së miri, duke i kërkuar që të largohet. Clarke i tha ELLE: “Unë i tregova asaj derën, thjesht ishte ‘dil jashtë’”.

View this post on Instagram

A post shared by @emilia_clarke


Mbi të gjitha, fjalë për fjalë puna e Emilia është të emetojë për një aparat fotografik, dhe është tërësisht vendimi i saj atë që bën me fytyrën e saj, nuk është vendi i askujt që t’i këshillojë të tjerët të marrin injeksione. /Telegrafi/