Në studion e emisionit “7 Ditë me Panxhën” me Rexhep Ilazin, ekspert nga projekti Compete që financohet nga USAID, është bashkëbiseduar për industrinë e drurit, ku ndër të tjera u theksua për revolucionin që kjo industri ka përjetuar këto vitet e fundit si dhe për eksportet që pritet të shënojnë rritje këtë vit.

Reklama

Për më shumë ju ftojmë ta ndiqni videon në vazhdim.