Tashmë asnjë pengesë për ju që keni për të udhëtuar kudo në botë me vetëm një ndalesë për në Aeroportin e Prishtinës dhe nuk ke pse pret në rend!

Edhe këtë radhë laboratori Avicena na befasoi!

AvicenaKs njoftoi për hapjen e pikës së të testimeve në hyrje të aeroportit, saktësisht tek Best Western Hotel Galla dhe është konfirmuar që ky laborator është licencuar dje me datë 22.02.2021 duke plotësuar të gjitha kushtet për laborator mikrobiologjik.

Tanimë të gjithë të cilët do të udhëtojnë, do të jenë të sigurt duke iu mundësuar testime PCR-RT dhe Antigjen.

Pritja për kohë të gjata për testime, më nuk ekziston!

Ky laborator siç duket e ka menduar mençur ketë shqetësim të qytetarëve, ka realizuar më shumë se 8 hapësira të veçanta marrje mostre, kjo për arsye të ofrimit të shërbimit sa më të shpejtë, për të minimizuar kontaktet për shkaqe sigurie dhe parandalimi.

Kuptuam që Avicena për testimet  do të përdor aparaturat e teknologjisë më të fundit. Tashmë të dashur qytetarë s’keni pse shqetësoheni për udhëtimet tuaja sepse Avicena të gjitha i paska menduar!

Për më shumë informacione, kontaktoni AvicenaKS në:

Facebook: Avicena KS
Nr. tel: 049 825 555
Web: www.avicena-ks.com