Qeveritë ofrojnë ndihmë shtetërore në mënyra të ndryshme, duke përfshirë subvencione, lehtësime tatimore dhe masa të tjera për sektorët e ndryshëm, për të ofruar mbështetje për zhvillimin e tyre.

Në studion e emisionit “7 Ditë me Panxhën”, për këtë temë është zhvilluar intervista me gazetaret Agnesa Qorri dhe Bardha Smajli.