LAJMI I FUNDIT:

Edhe AKR kundërshton mbajtjen e zgjedhjeve, kërkon qeveri të re

Edhe AKR kundërshton mbajtjen e zgjedhjeve, kërkon qeveri të re

Përfaqësuesi i AKR-së, Fatmir Matoshi ka deklaruar se AKR është kundër shkuarjes në zgjedhje.

Ai ka thënë se AKR i vlerëson si legjitime të dyja opsionet edhe shkuarjen në zgjedhje por edhe formimin e Qeverisë së re.

“Por për shkak të kushteve dhe rrethanave që ndodhet vendi ynë, AKR mbështet opsionin që të shikohet mundësia për themelimin e një qeverie të re me mandat të plotë”, tha Matoshi. /Telegrafi/