‘E Premte i 13-ti’ megjithatë nuk është vetëm ters dhe ditë e frikshme, sepse po nodhin edhe gjëra të mira në Kosovë, po në këtë ditë.

Në fakt gjëja më e frikshme që mund të ju ndodh është të ju humbin ZBRITJET e MËDHA në të GJITHA produktet prej 20-70% Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx.

13 Maj e Premte, ‘E Premte i 13ti’, e vetmja e këtij viti, mos udhëtoni, mos propozoni martesë, mos planifikoni asgjë, sepse diçka e frikshme mund të ju ndodh. E gjëja më e frikshme është të i humbni ZBRITJET e MËDHA në të GJITHA produktet prej 20-70% Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx.

Zbritjet vlejnë në datat 13,14 dhe 14 maj.

Të interesuarit zbritjet mund të i përfitojnë online në www.epremte13.com, përmes telefonit në 03824464481, apo duke vizituar dyqanet Top Shop dhe Dormeo home në të gjithë Kosovën.

Produktet e njohura nga Dormeo si dyshek, jorgan, jastëk, enë dhe paisje kuzhine nga Delimano, të mbathura nga Walkmaxx, paisje fitnesi e bukurie nga Top Shop – të gjitha produktet më të kërkuara tani mund të përfitohen me zbritje!

top shop2

Plot prej produkteve me zbritje të mëdha janë edhe të limituara në sasi prandaj të interesuarit këshillohen që sa më parë të shkojnë të marrin produktet e tyre të preferuara.

Gjithashtu Top Shop njofton të interesuarit që Zbritjet vazhdojnë deri në ditën e diel, më 15 Maj!

Për më shumë klikoni linkun www.epremte13.com,

LEXO PO ASHTU: Pesë fakte dhe kuriozitete për të premten – më 13! (Foto)