Tashmë të gjithë e dimë – është periudha më e bukur e vitit, pasi që gjithë muajin Nëntor, INTEREX feston me zbritje të jashtëzakonshme.

Pikërisht për ditëlindjen e 15-të të themelimit të Interex, rrjeti më i madh i supermarketeve ka vendosur që të festojë me zbritje të mëdha në qindra produkte.

Por, festa e cila po fillon më 1 nëntor dhe zgjat deri në fund të muajit nuk është e vetmja, pasi që befasitë në Interex nuk po ndalen.

TË GJITHË, po po, TË GJITHË ata që kanë ditëlindjen në muajin Nëntor, përfitojnë 15% zbritje në blerjen e tyre në Interex dhe këtë mund ta bëni vetëm me letërnjoftim duke marrë një “voucher” te arka.

Me të vërtet kjo është edhe një dëshmi tjetër se Interex u qëndron afër klientëve dhe ofron një eksperiencë të jashtëzakonshme të blerjes duke mundësuar kështu edhe kursimin e xhepit.

Më shumë se veç përvjetor, Interex oazë e zbritjeve.

artikull i sponsorizuar