Në jetë njerëzit mërziten me njëri-tjetrin, e thyejnë besimin, tradhtojnë, thyejnë zemra dhe duke i marrë parasysh këto gjëra atëherë duhet të keni kujdes me çdo gjë që bëni apo thoni

Reklama

Kurdo që vëreni ndryshime të papritura në veprimet apo reagimet e partnerit, duhet të filloni të dyshoni se gjërat nuk janë edhe aq në rregull, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, më poshtë i keni dy shenjat më të zakonshme që tregojnë se partneri juaj mund të jetë duke ju tradhtuar.

Vazhdimisht punon vonë

Nevoja për të punuar pas orarit është ndër arsyetimet më të vjetra që tregon se partneri ka filluar të “shihet” me dikë tjetër.

Reklama

Shumica e individëve janë shumë të sjellshëm apo turpshëm për ta telefonuar shefin e partnerit dhe zbuluar të vërtetën, e kjo është arsyeja se e përse e bën këtë arsyetim kaq ideal.

Reklama

Bën dush si të kthehet në shtëpi

Nëse partneri gjithmonë ka pritur deri në mbrëmje për të bërë dush, por tani papritmas ka filluar të bëj dush posa që hyn në shtëpi, atëherë kjo mund të jetë shenjë që ai është duke u përpjekur ta mbuloj aromën e dikujt tjetër.

Testojeni partnerin, përqafojeni dhe putheni posa të arrin në shtëpi! /Telegrafi/