LAJMI I FUNDIT:

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Një projekt përrallor ka nisur të realizohet në Shëngjin.

Ai po realizohet nga Dukagjini Resort, ku plani fillestar është për ndërtimin e disa objekteve e hoteleve me 5 yje.

Më poshtë ju sjellim disa foto nga Dukagjini Restort në ShëngjinKorab Lluka ka biseduar me Burim Pacollin për këtë projekt, dhe Nacionale sjell detajet në këtë video: