Në Kuvendin e jashtëzakonshëm zgjedhor të degës në Prizren, me shumicë të votave për kryetar dege u zgjodh, Driton Selmanaj.

Kryetari i sapozgjedhur, Driton Selmanaj, pasi që falënderoi delegatët për besimin e dhënë, theksoi se angazhimi dhe përkushtimi i tij do të jetë permanent.

Ai përmendi që vetë zgjedhja e tij si kryetar i degës është dëshmi se LDK është e hapur për profesionistë e profesioniste të të gjitha niveleve.

Në këtë Kuvend, strukturave iu bë thirrje për mobilizim të vazhdueshëm në kuadër të ciklit të ri të takimeve nëpër gjithë Kosovën.