Ky është një dokumentar i kohës së komunizmit që tregon Sarandën, Lukovën dhe Ksamilin.

Në to shihen mijëra hektarë me agrume, bregdetin e pastër dhe një pasuri që tani është zhdukur nga barbaria.

Shikojeni për të kuptuar çfarë i ka bërë shqiptari vendit të tij.