Djaloshi i vogël kishte shkuar te porta për të parë nga afër heronjtë e tij, gardën e mbretëreshës por më vonë ai së bashku me të pranishmit aty, nuk menduan se do të merrnin një reagim, nga njerëzit e vetëm në botë që nuk u lejohet të reagojnë, as edhe me shprehitë e fytyrës.

Teksa ishin duke hyrë në portë, djali i vogël, i veshur me uniformën e tyre tradicionale, i nderoi duke vendosur dorën te koka, pas disa sekondash, gardiani kthehet dhe e përshëndet djaloshin, moment i cili befasoi të pranishmit aty, transmeton shekulli.

Shikojeni videon për ta parë këtë moment.